Ontspannen

Stoelmassage is een effectieve manier voor het verminderen van stress en andere werk gerelateerde klachten bij medewerkers. Een stoelmassage duurt 20 minuten en is full focus op de ‘probleemgebieden’ zoals nek, schouders en armen. In deze korte tijd is de doorbloeding van betreffende spieren weer helemaal in orde. Het is een populaire massage voor bedrijven omdat deze gemakkelijk op locatie uit te voeren is. Een stoelmassage is kort, efficiënt en over de kleding heen. De drempel kan haast niet lager. De massage werkt preventief omdat het bijzonder geschikt is ter voorkoming van stress en een heleboel andere klachten, en buiten dat, zorgt het ook voor een hoop ontspanning.

Je gaat zitten op een speciaal ontworpen massagestoel en ontspant vrijwel direct. Hierna worden de vastzittende spieren in het lichaam gemasseerd. Uiteraard wordt rekening gehouden met eventuele specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan blessures, klachten of eerder ervaringen.

De overheid stimuleert werkgevers gezonde arbeidsomstandigheden te creëren voor hun werknemers. Zo blijft iedereen gemotiveerd, gezond en inzetbaar. Dat massage op het werk wordt erkend als Arbo-voorziening is een extra mooi stoelmassage voordeel.

Voordelen voor de werkgever

Voorkomt ziekteverzuim

Verlaagt burn-outs

Medewerkers presteren beter

Verlaagt werkstress

Betere werksfeer

Verbetert bedrijfsimago

Loyaliteit medewerker neemt toe

Voordelen voor de medewerker

Vermindert stress en zorgt voor ontspanning

Laagdrempelig (je kunt je kleding aanhouden)

Voorkomt blessures

Geeft een energieboost

Verhoogt je weerstand

Maakt de spieren losser

Verbetert je concentratie