Omega 3

Op aanvulling van mijn behandelingen adviseer ik mijn klanten aan om visolie te gebruiken. Het is onmisbaar voor ons lichaam en helaas eten we tegenwoordig veel te weinig vis. Probeer naast het gebruik van visolie ook 3 à 4x per week vis te eten.

De verhouding in onze Westerse leefstijl is, dat we meer Omega 6 (ontstekingsbevorderend) consumeren dan Omega 3 (ontstekingsremmend). Hierdoor zijn we steeds gevoeliger voor ontstekingen.

veel gehoorde klachten

(chronische)vermoeidheid, pijnlijke gewrichten, jicht, hoge bloeddruk, huidproblemen als eczeem, acné etc, darmproblemen, reuma, fibromyalgie, overgewicht, diabetes type II, hersengerelateerde aandoeningen als Autisme, ADHD, Alzheimer, Parkinson.

Visvetzuren essentieel voor:

Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)

Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)

Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)

Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)

Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)

Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).

DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg.

DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

Vitamine K2/D3

Voor een optimale werking van de Omega 3 olie, is het advies om vitamine K2/D3 te nemen.
Vitamine K2, zorgt voor flexibele bloedvaten waardoor aanwezige plaque/cholesterolkristallen oplossen. Je bloed stroomt soepel door je aderen. Hoe beter de doorstroming in je bloedvaten, hoe beter de afgifte van voedingsstoffen. Het risico op hart- en vaatziekten is kleiner. D3 zorgt dat jouw aderen aan de buitenkant extra sterk worden!

Dat wil JIJ toch ook!

"Ik kom regelmatig voor een Shiatsubehandeling bij Wies. Mijn lichaam reageert daar top op. Ik ben ook in het "bezit" van een chronische darmontsteking. Deze speelt vooral in het voorjaar op. Ik krijg dan ontstekingsremmers. Dit voorjaar gaf Wies aan dat het zou kunnen dat ik een Omega 3 te kort heb. Ga aan de Omega!!!!!! Wies heeft geregeld dat ik de juiste Omega en info kreeg. Tot op heden zeer positief effect. Ik gebruik GEEN ontstekingsremmers meer"

-TH-