In balans...

Heb jij deze klachten:

Overbelasting, vermoeidheid, stress, emoties die zich ui in spierspanning, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, nekklachten, schouderklachten, RSI, rugklachten al dan niet acuut of chronische, last van je Hormoonhuishouding of denk je dat je midden in de overgang zit?

Ga voor een shiatsu massage!

Deze massage ontspant, versoepelt de spieren en bevordert de beweging van gewrichten. Shiatsu zorgt voor een goede circulatie van de bloed- en lichaamsstoffen en het afvoeren van afvalstoffen.

De behandeling is erop gericht blokkades op te heffen, bijvoorbeeld in de vorm van vastzittend weefsel, zoals bindweefsel of spieren en onvoldoende bloeddoorstroming. Via massage- en manipulatietechnieken zal ik het weefsel weer zacht en soepel maken en de bloedstroom herstellen. Alles kan weer vrij stromen en klachten verdwijnen of verminderen.

Shiatsu is een holistische behandelmethode: lichaam en geest worden benaderd als één geheel. Tijdens de behandeling kan blijken dat klachten op een specifieke plek gerelateerd zijn aan een storing op een hele andere locatie. Ik houd dus rekening met meer dan alleen het aangedane gebied. Shiatsu bevordert het zelf genezend vermogen van het lichaam, zodat het lichaam de oorzaak van de klacht(en) direct aanpakt.

U kunt uw kleding aanhouden, sterker nog u krijgt een heerlijk dekentje.