Bel me 06- 34867705 info@healthtobehappy.nl


Omega 3

Op aanvulling van mijn behandelingen adviseer ik regelmatig mijn klanten aan om visolie te gebruiken. Het is onmisbaar voor ons lichaam en helaas eten de meeste mensen tegenwoordig veel te weinig vis. Probeer naast het gebruik van visolie ook 3 à 4x per week vis te eten.

De verhouding in onze Westerse leefstijl is, dat we meer Omega 6 (ontstekingsbevorderend) consumeren dan Omega 3 (ontstekingsremmend). Hierdoor zijn we steeds gevoeliger voor ontstekingen.

veel gehoorde klachten

(chronische)vermoeidheid, pijnlijke gewrichten, jicht, hoge bloeddruk, huidproblemen als eczeem, acné etc, darmproblemen, reuma, fibromyalgie, overgewicht, diabetes type II, hersengerelateerde aandoeningen als Autisme, ADHD, Alzheimer, Parkinson.

Ons bloedvatenstelsel kunnen we vergelijken met een vastgelopen motorblok in een auto. Hij moet in de olie gezet worden, om de weg weer op te kunnen. Dit bloedvatenstelsel werkt precies zo. Het stelsel is niet goed geolied als we willen. De aderen zijn dichtgeslibd door plaque en/of cholesterolkristallen, hierdoor kan het bloed zijn weg niet makkelijk vinden.

Onze cellen horen “te drijven” in het “vet” zodat voedingsstoffen goed worden opgenomen. Hierdoor functioneren organen beter, zoals dat bedoeld is. De hersenen zijn één van de organen niet zonder gezonde Omega 3 vetten kan. Wanneer hersenen kunnen “bewegen” (doordat ze drijven in het vet) zullen ze top functioneren waardoor je je helderder in je hoofd voelt, je korte termijn geheugen verbeterd en mentaal meer aan kunt.

Visvetzuren essentieel voor:

Een goede opname van voedingsstoffen en de ontgifting (celstofwisseling)

Een goede werking van het immuunsysteem (ontstekingsregulatie)

Een goede stemming (ontwikkeling van het brein)

Een evenwichtige hormoonbalans (bouwstof hormonen)

Een hoge stressbestendigheid (hormoongevoeligheid)

Een mooiere huid en haar (UV-bescherming en hydratatie van binnenuit).

DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg.

DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

EPA en DHA dragen bij tot een normale werking van het hart. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA samen.

Vitamine K2/D3

Voor een optimale werking van de Omega 3 olie, is het advies om daarnaast de vitamine K2/D3 te nemen.
Vitamine K2, zorgt voor flexibele bloedvaten door de aanwezige plaque/cholesterolkristallen te verminderen. Hierdoor stroomt je bloed zonder stagnaties door je aderen. Hoe beter de doorstroming in je bloedvaten, hoe beter de afgifte van voedingsstoffen. Dit verminderd het risico op hart- en vaatziekten. D3 zorgt dat jouw aderen aan de buitenkant extra sterk worden!

Als Holistisch Therapeut en specialist in beweeg,- en gedragsverandering werk hiervoor samen met LEV&Healthy. Zij zijn specialist op gebied van voeding!

Een goede uitleg en persoonlijkheid vind ik hierin erg belangrijk, maak daarom vrijblijvend een afspraak!

"Ik kom regelmatig voor een Shiatsubehandeling bij Wies. Mijn lichaam reageert daar top op. Ik ben ook in het "bezit" van een chronische darmontsteking. Deze speelt vooral in het voorjaar op. Ik krijg dan ontstekingsremmers. Dit voorjaar gaf Wies aan dat het zou kunnen dat ik een Omega 3 te kort heb. Ga aan de Omega!!!!!! Wies heeft geregeld dat ik de juiste Omega en info kreeg. Tot op heden zeer positief effect. Ik gebruik GEEN ontstekingsremmers meer"

-TH-