Bel me 06- 34867705 info@healthtobehappy.nl


In je kracht

Een training voor jong en oud van 12 weken waarin je fysiek, mentaal en emotioneel sterker wordt.

Herken je dit?
Je voelt je moe terwijl de wekker gaat.
Je merkt dat je zwak op je benen staat.
Je hoofd wil van alles, maar je lijf werkt tegen.
Je met tegenzin naar buiten gaat.
Je overal negatieve energie voelt.
Je in je lichaam gekke pijntjes voelt.
Je eigenlijk jezelf eenzaam voelt.
Je het gevoel hebt dat je niet voldoet of bijdraagt.

Hoe zou het voor jou zijn als je…
kan genieten van de vogels die fluiten?
rust ervaart en weer overzicht hebt?
in je kracht staat en voelt dat je er mag zijn?
zonder pijntjes je vrij kan bewegen?
gehoor kunt geven aan je verlangens?
vertrouwen hebt in jezelf?
van betekenis kan zijn voor een ander?

Hoe kan ik je helpen?
Als Specialist in beweeg,- en gedragsverandering geloof ik, dat hoofd en lichaam onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
In mijn training zet ik naast mijn jarenlange ervaring als trainer/ coach Sportieve Psychlogische Actieve Trainings methode in.

Dit is een specifieke manier om beweging (fysiek) in te zetten voor emotionele en mentale ontwikkeling. Het natuurlijke gedrag van jou als deelnemer komt snel naar boven en kan vervolgens worden veranderd. Het lichaam is namelijk slimmer dan je denkt en deze intelligentie kun inzetten voor wat écht belangrijk is in je leven.
Het is bewezen dat; om een verandering eigen te maken je 12 weken onderweg bent. Met de Health to be Happy training ga ik 12 weken met jou aan de slag. We beginnen met een oriëntatiefase. Hierin gaan we kennismaken en doelen stellen. Vervolgens gaan we samen aan de slag. Jij beweegt tijdens de oefeningen het lichaam, je gebruikt daarbij je brein en je neemt het gevoelsleven mee in de ervaring. In de laatste fase ga je je focus leggen op het trainen van de verandering, zodat je in staat bent om blijvend afstand te nemen van het ongewenste gedrag.

Je zal je Health to be Happy voelen!
We trainen spierkracht, flexibiliteit, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen in combinatie met concentratie, werkgeheugen, reëel zelfbeeld, planning en je zelfsturend vermogen. Tevens trainen we hoe jij om kunt gaan met tegenslag, grenzen aanvoelen, plezier ervaren en zelfvertrouwen.

Ben je nieuwsgierig naar wat Health to be Happy voor jou en/of je werkgever kan betekenen? Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak.