NEW QUALITY OF LIFE 

Deze Methode is een totaalaanpak voor vrouwen met rugklachten: naast het behandelen van de rugpijn met de nieuwste reset-technieken, ontvang je in het voortraject voorbereidende opdrachten en training/coaching. Ook krijg je vele tools voor thuis om pijnvrij te blijven na het afronden van het traject. Hiermee blijf je pijnvrij, is dat niet precies waar jij naar op zoek bent?

Herken je dit?
Je voelt je moe terwijl de wekker gaat.
Je merkt dat je zwak op je benen staat.
Je hoofd wil van alles, maar je lijf werkt tegen.
Je met tegenzin naar buiten gaat.
Je overal negatieve energie voelt.
Je in je lichaam gekke pijntjes voelt.
Je eigenlijk jezelf eenzaam voelt.
Je het gevoel hebt dat je niet voldoet of bijdraagt.
Hoe zou het voor jou zijn als je…
kan genieten van de vogels die fluiten?
rust ervaart en weer overzicht hebt?
in je kracht staat en voelt dat je er mag zijn?
zonder pijntjes je vrij kan bewegen?
gehoor kunt geven aan je verlangens?
vertrouwen hebt in jezelf?
van betekenis kan zijn voor een ander?

Hoe kan ik je helpen?

Rugklachten kunnen bijvoorbeeld ontstaan door het overbelasten van spieren, meestal in combinatie met een verkeerde stand van de gewrichten. Ook leefstijl of omgevingsfactoren, zoals een ongezond voedingspatroon of slechte leefomgeving spelen een belangrijke rol. Normaliter zou je lijf dit met rust op kunnen lossen. Echter, wanneer het zenuwstelsel overactief of verstoord is, kan dit ervoor zorgen dat de klachten chronisch worden.

Geloof het of niet, maar de meest voorkomende oorzaak van deze verstoring in het zenuwstelsel is vaak een gevolg van het (onbewust) onderdrukken van emoties en stress. Met name emoties zoals woede, boosheid, angst en verdriet worden snel onderdrukt. Hierdoor ontstaan er mentale en fysieke spanningen, met alle gevolgen van dien. Voor je het weet ben je 10 jaar verder en loop je constant met een pijnlijke RUG, stijve gewrichten en spieren.

Deze NEW QUALITY OF LIFE Methode doet geen pijn!

De behandeltechnieken zijn zonder pijnlijke massage, eindeloze oefeningen, naalden of manipulaties zoals kraken. Met juist zachte technieken lossen jouw spanningsklachten op als sneeuw voor de zon.

Wil jij ook ervaren hoe het is om met zoveel vrijheid door het leven te gaan?

Pijnvrij en zonder bewegingsbeperkingen kun je met meer energie lekker gaan sporten, dansen en spelen met je kinderen. Dit traject is geen zogenaamde ‘quick fix’ maar permanente oplossing voor vele klachten. Ontdek jouw grenzeloze capaciteiten in een gezond lichaam.

Klik hieronder voor een GRATIS adviesgesprek, om te ontdekken of dit traject geschikt is om jouw klachten op te lossen.